Pauker-lcp logo

Як підготуватись до B2 Goethe Zertifikat: Письмова частина.

Письмова частина іспиту B2 Goethe Zertifikat вимагає ретельної підготовки. Навіть якщо Ви вже живете в Німеччині і спілкуєтесь в повсякденному житті, ця частина може викликати неабиякі проблеми. Насправді, ми не послуговуємось таким високим рівнем кожного дня. Багато хто зрізається на іспиті саме по причині поганої підготовки до письмової частини.
На моєму курсі з підготовки до B2 Goethe Zertifikat надаються приклади і заготовки, які можна вивчити на пам'ять, щоб почуватись впевненіше. Також я розповідаю, як саме перевіряється ця частина, за що Ви отримаєте бали, а за що їх знімуть. 

Дуже важливо розуміти структуру. Якщо екзаменатор не зрозуміє, що саме Ви хотіли сказати, то балів Ви не отримаєте. Тому я даю поради, як краще формулювати думку, які фрази використовувати, щоб це формулювання відповідало В2, не А-рівню. Курс охоплює всі чотири частини іспиту, роботу зі словниковим запасом та пробні завдання з відповідями.

Але саме що стосується письмової частини, складнощі викликає неправильна оцінка своїх сил. На моїй практиці були учні і учениці, які вважали, що вони не складуть, хоча були вже готові. Також був досвід з людьми, які вважали, що проблем не буде, але на іспиті не "дотягували" декілька пукнтів до сертифікату. Тому я раджу перед справжнім іспитом, від якого буде багато залежати, пройти пробний тренувальний іспит на моєму сайті. Ви зможете відчути себе в справжній атмосфері іспиту, з контролем часу та оригінальними темами. Головна цінність - це перевірка роботи досвідченим вчителем. Ви отримаєте не просто оцінку, а й докладний розбір, скільки балів за що Ви отримали і втратили. Таким чином, Ви зрозумієте, як покращити свій результат. Це унікальна можливість отримати адекватну оцінку своїм навичкам і знати, в якому напрямі треба рухатись далі!

Завантаження...