Pauker-lcp logo

Додано Schreiben для іспиту Goethe Zertifikat B2

Відсьогодні Schreiben для іспиту Goethe Zertifikat B2 вже є на сайті, можна замовляти та тренуватися. Наразі діють знижки 10%, поспішайте придбати.

Іспит складається з двох частин, загальна тривалість складає 75 хвилин, цей час можна розподілити між частинами як вам зручно. Роботи перевіряє досвідчений викладач, перевірка та коментар потребують певного часу, тож результати Ви дізнаєтеся не одразу. Після перевірки Ви отримаєте листа з оцінкою. Також на сайті у Вашому профілі буде докладна інформація з коментарями екзаменатора. 

Goethe Zertifikat B2 - Screiben - 600 UAH (13.8 EUR)

NB: Сервіс тренувальних іспитів не працює на мобільних телефонах та пристроях з розміром екрану менше ніж 1024х768. Для повноцінного тренування ми рекомендуємо використовувати компьютер на ОС Windows чи MacOS з діагоналлю екрану не менше 14 дюймів та роздільною здатнстю 1920х1080 пікселів. Найкраще підійде Інтернет-браузер Chrome останньої версії.

ОНОВЛЕНО: на сайті в розділі Блог можна подивитися відео з докладною демонстрацією тренувального іспиту Goethe Zertifikat B2 (частина  Schreiben).

Завантаження...