Pauker-lcp logo

Частина Lesen іспиту TestDaF digital вже доступна в новому розділі на сайті

Сьогодні ми відкриваємо розділ Іспити з сервісом імітації міжнародних тестів з німецької мови та представляємо першу ластівку - частину Lesen іспиту TestDaF digital.

Знання лише мови дуже часто недостатньо для того, щоб скласти міжнародний іспит на пристойну оцінку та отримати відповідний сертифікат. Особливо, коли Ви приходите на іспит вперше. Вам необхідно розуміння того, як відбувається тестування, які завдання будуть, скільки часу виділяється для рішення завдань. Цю інформацію Ви можете отримати з курсу підоготовки до конкретного іспиту, але чи можна потренуватися скласти тест за своїм компьютером в домашній обстановці без стресу притаманного реальним іспитам? Так, у нас на сайті вже доступні  тренування схожі на реальний іспит. Ми розробили сервіс імітації міжнародних тестів з німецької мови, де можна відчути, з чим Ви зіткнетеся на реальному іспиті в міжнародному тестовому центрі. Деякі функції цього розділу є експерементальними. Щоб покращити сервіс нам важливо вивчити, що саме Вас цікавить, та як найкраще відтворити средовище іспиту. Після тренування Ви відчуєте себе готовими до реальної боротьби за міжнародний сертифікат.

Випробуйте свої знання німецької, переконайтеся, що Ви відповідаєте рівням B1-C1! Поспішайте, на честь відкриття сервісу діють знижки.
Daf, B1, B2

Далі в планах реалізація частин Schreiben, Hören, Sprechen іспиту TestDaF digital та іспити Goethe Zertifikat B1, Goethe Zertifikat B2. Слідкуйте за оновленнями.

Маємо зауважити, що у звязку з особливостями деяких завдань, сервіс тренувальних іспитів не працює на мобільних телефонах та пристроях з розміром екрану менше ніж 1024х768. Наразі є певні некритичні проблеми з відтворенням іспитів на iPad, ми працюємо над виправленням. Для повноцінного тренування ми рекомендуємо використовувати компьютер на ОС Windows з діагоналлю екрану не менше 14 дюймів та роздільною здатнстю 1920х1080 пікселів. Найкраще підійде Інтернет-браузер Chrome останньої версії.

Завантаження...