Зверніть увагу

Анонс
Pauker Image
Автобіографія та Мотивація
Запрошуємо на інформаційну зустріч "Lebenslauf und Motivationsschreiben".  Ми навчимось складати свою автобіографію і писати мотивацію для участі у навчальних програмах, вищих навчальних закладів, практиці тощо. Доповідач: Закревська Аліна Сергіївна, координаторка PASCH, викладачка німецької мови. Дата: неділя, 15.09.2024 о 17:00 за українським часом Мова заходу: німецька, українська Оплата: безкоштовно Обов'язкова попередня реєстрація за цим посиланням до 15.09 12:00. …
B2 Goethe Zertifikat
Як підготуватись до B2 Goethe Zertifikat: Письмова частина.
Письмова частина іспиту B2 Goethe Zertifikat вимагає ретельної підготовки. Навіть якщо Ви вже живете в Німеччині і спілкуєтесь в повсякденному житті, ця частина може викликати неабиякі проблеми. Насправді, ми не послуговуємось таким високим рівнем кожного дня. Багато хто зрізається на іспиті саме по причині поганої підготовки до письмової частини. На моєму курсі з підготовки до B2 Goethe Zertifikat надаються приклади і заготовки, які можна вивчити на пам'ять, щоб почуватись впевненіше. Так…
Реферальна програма
Бонусна система та реферальна програма стартували!
Після тестування на сайті стартували бонусна система знижок для членів клубу та реферальна програма. Для зручності сприняття наша бонусна система базується на клубних монетах Павуканах, які по суті є знижками на послуги. Павукани можна отримувати як винагороду за гарне навчання, або ж за залучення нових членів клубу. Якщо Ви вже є членом нашого клубу, то у власному профілі Ви знайдете спеціальне реферальне посилання чи реферальний код запрошення, за допомогою яких можна запросити до клубу друга…
Pauker Image
Як підготуватись до TestDaF digital: Письмова частина
Одним з найбільших страхів абітурієнтів є усна частина TestDaF. Але насправді, якщо Ви маєте рівень В2, то швидше за все усну частину Ви складете, вивчаючи докладно формат, готуючись до певних тем і вивчаючи певні фрази. Однак з письмовою частиною все не так просто. В цифровому форматі іспиту письмова частина складається з двох завдань. Перше – зважити «за» і «проти» в якійсь темі. Тут перевіряється вміння аргументувати, відділяти суб’єктивне від об’…
Pauker Image
Безкоштовний курс "Підлітковий іспит Fit in Deutsch 1"
Відкрито новий курс для підлітків за допомогою якого можна самостійно готуватися до міжнародного іспиту Fit in Deutsch A1. Курс складається з п'яти відеоуроків та додаткових медіа-файлів. В уроках викладач пояснює, як відбувається іспит, з яких частин він складається, як правильно виконувати аудиювання, читання, писання, мовлення, тощо: загальне ознайомлення з ходом іспиту, опрацювання словникового запасу, необхідного для рівня А1, опрацювання типових для тесту завда…
Спробуй у нас!

Як не вчити, а вивчити?

Третій підручник закінчується, а Ви все ще невпевнено кажете "JA!" на "Sprechen Sie Deutsch?" Знайомо? 

На нашому сайті Ви знайдете відео-курси, націлені на потреби наших учнів. Експрес-курс або деталізований курс рівня, основні лайфхаки до іспитів чи повна підготовка - на Ваш вибір!

Зареєеструйся! Дізнатися більше

Популярні курси

Гарячі пропозиції

Допомога у вивченні німецької

Телеграм канал Ampel

Часто чуємо: "Це мовний іспит чи на IQ?"

Так, щоб скласти іспити високих рівнів, Ви маєте не просто "перекладати", Ви маєте відчувати мову. Вашою перевагою стане суто німецький світогляд, розуміння тем, які обговорюються щодня. Досягти цього можна легко і, головне, безкоштовно! Завдяки нашому телеграм-каналу Ampel, де Ви знайдете посилання на статті німецькомовної преси з актуальними темами сьогодення. Жодних адаптованих текстів, тільки жива німецька!

* Ampel - світлофор (бо якщо Ви розумітиметесь на цих темах - Німеччина дасть зелене світло!)

Pauker Image

У них вже є сертифікат, а у тебе?

Відгуки про наші курси

Альона Фалевич

Альона Фалевич

До Аліни я потрапила в спробах екстрено вивчити ази німецької перед переїздом до Німеччини, і досі я не зустрічала викладача краще, навіть змінивши кілька шкіл вже в Гамбурзі.

Євген Матлов

Євген Матлов

Хочу висловити щиру подяку викладачці Аліні Закревській! Не знаю, як до кого, але до мене вона дуже швидко знайшла викладацький підхід, що зробило заняття дуже ефективними.

Марія Шрьодер

Марія Шрьодер

З професійною допомогою моєї вчительки та моєму завзятому вченні МИ ЗРОБИЛИ ЦЕ! Стартовий трамплін успішно налаштований і фінішувала я із сертифікатом у кишені.

Ольга Кеніг

Ольга Кеніг

Аліна, дякую за уроки та за працю! Я менш ніж за півроку здала на сертифікат А2…

Ганна Дремлюга

Ганна Дремлюга

Аліна – це саме той тип викладача, який справді захоплений своєю справою настільки, що з великим задоволенням готовий ділитися своїми знаннями та досвідом зі своїми учнями…

Дарина Брижицька

Дарина Брижицька

Дякую велике Аліні за ту базу німецької мови, яку вона мені дала за обмежений період часу! Завдяки інтенсивному курсу я без проблем можу спілкуватися на побутові теми та підтримати розмову в Австрії.

Pauker Image
01.05.2024

Безкоштовний інформаційний захід "Навчання в Німеччині"

Захід відбувався онлайн 29 і 30 квітня. Спікери розпоівіли про особливості вступу в німецькі ВНЗ, міжнародні іспити, студентське життя. Поділилися порадами про житло, роботу та побут.

Далі
Pauker Image
22.01.2024

Інформаційна зустріч "Ініціатива PASCH: школи - партнери майбутнього"

Безкоштовна інформаційна зустріч "Ініціатива PASCH: школи - партнери майбутнього" про можливості, які відкриває вивчення німецької мови.

Далі
Pauker Image
05.05.2023

Інформаційний онлайн-тиждень "Навчання у Німеччині"

Протягом чотирьох днів відбувались інформаційні сесії, на яких можна було дізнатись більше про навчання у Німеччині.

Далі
Pauker Image
20.02.2023

Інформаційна зустріч "Міжнародні іспити з німецької мови"

Goethe Zertifikat, telc, ÖSD, TestDaF, TestAS - де їх складати, як зареєструватись, як краще готуватись.

Далі

Іспит за декілька сотень євро потрібен на вчора. Нема ні часу, ні грошей перескладати його декілька разів, сподіваючись на удачу. 

Ви зможете спробувати свої сили і відточити свою майстерність на нашому сайті. Ви зануритесь в атмосферу іспитів і спробуєте стільки разів, скільки буде потрібно, отримуючи результат, досвід, спокій і впевненість, що Ви це зможете!