Pauker-lcp logo

До іспиту DaF додано частину Schreiben

Тепер окрім частини Lesen Ви можете спробувати скласти ще й частину Schreiben іспиту TestDaF Digital. Тренування вже доступні на нашому сайті зі стартовою знижкою 10%. Частина Schreiben складається з двох завдань тривалістю 30 хвилин кожне, роботи перевіряє досвідчений викладач. Перевірка та коментар потребують певного часу, тож на відміну від частини Lesen, результати Ви дізнаєтеся не одразу. Після перевірки Ви отримаєте листа з оцінкою. Також на сайті у Вашому профілі буде докладна інформація по кожній задачі з коментарями екзаменатора. 

Test DaF Digital - Screiben - 600 UAH (13.8 EUR)

Нагадуємо, що у звязку з особливостями деяких завдань, сервіс тренувальних іспитів не працює на мобільних телефонах та пристроях з розміром екрану менше ніж 1024х768. Для повноцінного тренування ми рекомендуємо використовувати компьютер на ОС Windows з діагоналлю екрану не менше 14 дюймів та роздільною здатнстю 1920х1080 пікселів. Найкраще підійде Інтернет-браузер Chrome останньої версії.

ОНОВЛЕНО: на сайті в розділі Блог можна подивитися відео з докладною демонстрацією тренувального іспиту TestDaF Digital (частина  Schreiben).

 

Завантаження...